Werken bij PS Loop

Wij zoeken mensen!

VACATURE: Operator

Gezocht: Groene Gerrit met 2 rechterhanden!

Giljam, Gerda, Günay of zoiets mag natuurlijk ook. Het gaat er ons om dat je van duurzaamheid en innovatie houdt. En dat je handig bent. Als je dan ook nog eens eigenwijs bent, van uitdagingen houdt én je je twee rechterhanden graag uit de mouwen steekt, dan vind jij bij ons een heerlijke baan als operator.

Duurzaam
Wat een operator doet, dat weet je wel; je begeleidt het productieproces, stuurt bij, signaleert verbeteringen en fikst problemen. Dat productieproces, dat is bij ons wel een bijzondere. Wij wassen chemische stoffen uit piepschuim. Zodat de piepschuimkorrels die daaruit voortkomen weer opnieuw gebruikt kunnen worden.

Duurzaam dus! Daar houden wij van. En jij hopelijk ook.

Experimenteel
Wij zijn een demonstratiefabriek en het proces van piepschuim recyclen is nieuw, een experimenteel proces. En precies daar ligt dus ook jouw toegevoegde waarde. Je hebt technisch inzicht en denkt graag mee. Initiatief? Graag! Nieuwsgierig?

Heerlijk! Omdat dit een nieuw proces is, zijn we op zoek naar vrijbuiters, naar enthousiastelingen. Die vieze handen niet schuwen, een gezonde dosis bemoeizucht hebben en in een klein team graag samen de boel mee oppakken.

Klik
Zie jij dit wel zitten? Past dit wel bij jou en heb jij minimaal VAPRO-B of vooral veel werkervaring? Woon je ook nog eens in de buurt van Terneuzen (want laten we eerlijk zijn, in ploegen werkend is het wel handig als je niet al te ver weg woont)? Kom dan langs voor een bak koffie en meer info. We laten je zien hoe het werkt bij ons. En als we een klik hebben, dan heb jij een leuke baan en wij een groene Gerrit.

Bel of mail ons vandaag nog!